Nämä kinkku suolaiset olivat tupareiden hittejä. Ne meni kuin kuumille kiville, eikä valitettavasti jäänyt yhtään yösyömiseksi. Tällä ohjeella tulee n. 30 kiekkoa.
1 rahkavoitaikina
200g palvirouhetta
200g kevyt kinkkusuikkaleita
ketsuppia
1/2 tuubi tomaattipyrettä
n. 200g juustoraastetta¨
1 paprika
pippuria
basilikaa
oreganoa
1. Jaa rahkavoikaina kahteen osaan ja kaulitse osat levyiksi. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi.
2. Levitä molempien levyjen päälle ensin tomaattipyrettä ja sen jälkeen ketsuppia. Raasta päälle pippuria, lisää oregano ja basilika.
3. Levitä toiselle levylle palvirouhetta ja toiselle kevyitä kinkkusuikaleita. Viimeistele levyt ripottelemalla päälle paprika ja suurin osa juustoraasteesta.
4. Rullaa levyt tiiviiksi rulliksi, leikkaa rullasta n. 2 cm paksuisia paloja ja asettele lappeeltaan pellille, niin että muistuttavat kiekkoja. Ripottele vielä lopuksi kiekkojen päälle hiukan juustoraastetta. Paista kiekkoja 225 asteessa tai kiertoilmassa 200 asteessa n. 15min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti